fredag den 3. juni 2011

Færdigt arbejde......

Så blev Barbapapakagen og Thomas Tog kagen færdig, og jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med dem begge to. Jeg har delvist arbejdet med overtræksmarcipan til de her kager, faktisk så er de fleste figurer lavet i overtræksmarcipan og det er egentlig ret nemt at arbejde med i forhold til, hvad jeg troede. Forskellen på det og så almindeligt fondant er at det smager bedre. Det klistrer lidt mere end fondant, men med lidt maizena på arbejdsfladen så fungerer det fint, det er ikke sidste gang jeg køber det. Kagerne er med chokoladecreme og jordbærmousse og så er de smurt op med ultimate chocolate frosting (UCF).
3 kommentarer:

 1. Simpelthen så imponerende med så fine kager. Heidi Lindum gav mig linket. Hun ved jeg elsker at bage og er endnu kun på begynder stadiet med at dekorere. Ja har faktisk kun læst og blevet inspireret af alle de mange gode kageblogs der er. Det er så skønt. Er vild med Thomas Tog kagen. Den ville min datter elske :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine... Jeg elsker bare Barbapapa og deres fantastiske farveunivers...
  Thomas Tog er også bare skøn.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 3. Mirka - Tak for de rosende ord, og det er nemlig super fedt at lave kager, det tager bare meget tid, så det er nogen gange en udfordring med to små unger. Men skynd dig at lave nogle kager og lad os andre se ;-)
  kagermedmere - Tak, jeg elsker netop også barbapapa på grund af alle farverne. Men det tager nu bare temmelig lang tid at indfarve ;-) Jeg var lige inde og lure på din blog og så du havde lavet cake pops, de er rigtig søde. Jeg tror jeg må igang, jeg har en masse kagerester liggende i fryseren...

  SvarSlet