mandag den 26. marts 2012

Så spiller det....

MusikkageHer i weekenden lavede jeg to kager, den ene er den her kage, hvor der var ønske om en orange kage med guitar, trommesæt og keyboard og tekst i en form for skråskrift samt noder på siden. Så den kunne vel ikke se meget anderledes ud?? I hvert fald er de her min fortolkning :-) Det var ret sjovt at lave instrumenterne, men jeg måtte hente hjælp på Google og hos min mand, for jeg aner ikke selv noget som helst om, hvordan nogen instrumenter ser ud, det er ikke der jeg har mine evner ;-)
Kagen indeholder efter ønske: jordbærmousse med friske jordbær i, samt et lag vanillemousse og så chokoladebunde.
Og ja den anden kage jeg lavede har jeg ikke billeder af, jeg glemte simpelthen at tage billeder af den, øv øv. Syntes nemlig selv den var så fin i lyse forårsfarver med masser af blomster.

2 kommentarer:

 1. Den er altså virkelig flot. Masser af fine, små og svære detaljer, og man kan ikke se, at du ikke har et godt kendskab til instrumenter.
  Hvor ærgreligt, at du ikke har fået taget et billede af den anden kage. Alt det arbejde, og så ikke et billede at se tilbage på :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) og ja det er mega ærgerligt at jeg ikke fik taget billeder af den kage, øv hvor irriterende men det måtte vel ske på et tidspunkt...

   Slet