søndag den 18. marts 2012

Blog Award

Jeg har fået en blog award og hvor er det fedt at vide at der er nogen derude, der har lagt mærke til min blog og interesserer sig for det jeg blogger om. Jeg har fået awarden af Art´s Cakeparadise - tusind tak.
Og så må jeg med skam tilføje at jeg faktisk er blevet tildelt awarden en gang tidligere, uden dog at gøre noget ved det, grundet nogle omstændigheder med en ødelagt computer m.m. Men dengang fik jeg den af Kager med mere - tusind tak til dig også. Så nu vil jeg så svarer på spørgsmålene og sende awarden videre.

Awarden fungerer på den måde:

Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere
Man skal svare på 5 spørgsmål

Og så til spørgsmålene:

1. Hvorfor begyndte du at blogge? Jeg startede min blog fordi jeg gerne ville have et "sted" at dele billeder, tanker og ideer i forhold til min hobby - kager. Jeg synes det er rart at have et sted der er forbeholdt kager, så kan dem der har interesse i det følge med. Og så har jeg selv haft stor glæde af at kigge med på forskellige blogs og hente inspiration og ideer.

2. Hvilke blogs følger du? Jeg følger mest kage/bageblogs da det er her min interesse ligger.

3. Favorit farve? Ja det var svært, der er flere og det skifter lidt fra tid til anden, men lige nu er det. Limegrøn, turkis, pink.

4. Favorit film? Jeg er ikke ret interesseret i film, så det er svært, men uanset hvilken film, så bliver den bedre af at blive set i biografen.

5. Hvilke land(e) drømmer du om at besøge? USA og Sydamerika kunne jeg godt tænke mig at besøge.

Jeg sender awarden videre til:

Momses-univers
Kageverden
Kager med mere
Kageleg
Trylleæblet
1 kommentar:

  1. Tak for Blog Awarden. Jeg skal nok skrive inden for de næste par dage, og ikke gå i hi, som sidste gang jeg fik én. Og i modsætning til dig, så kan jeg desværre ikke huske, hvem jeg fik den første af :(

    SvarSlet