tirsdag den 28. august 2012

Cake pops


 
Endnu en gang har jeg forsøgt mig med Cake Pops og jeg synes faktisk de her blev ret yndige. Jeg må indrømme at jeg synes der er utroligt meget forarbejde for et så relativt lille resultat, men på den anden side, ja så hyggede jeg mig meget med at stå og pynte dem.
De er jo lavet ved først at bage en kage og så smuldre den, hvorefter jeg har iblandet UCF indtil en konsistens som man kan trille kugler af. Kuglerne er så kommet på køl og herefter har jeg dyppet pindene i chokolade og sat i kagerne. Så en tur på køl igen og så er de overtrukket med candymelts og pyntet med forskelligt krymmel. Man kan sagtens bruge rester fra kage, fx så fryser jeg altid rester ned, hvis jeg har lavet en 3D kage som fx en traktor, hvor der skal skæres meget fra for at få den i facon. 
 
 
 

 


 
 

 1 kommentar:

  1. De er super fine, jeg har endnu ikke kastet mig selv ud i projektet cake pops, men jeg har lige nu en give away kørende på min blog, hvor der er mulighed for at vinde en masse udstyr til at lave dem, måske det kunne have din interesse at deltage? :)

    http://miaskageside.blogspot.dk/

    Mia Andersen

    SvarSlet