lørdag den 2. juli 2011

PrikkerMalthes mor havde givet mig ret frie hænder til at lave en kage til hendes søns dåb, den skulle bare være; ..."lige så flot som mine andre kager og smage lige så godt som den vi fik i mødregruppen"...æhh, hvordan skulle jeg så lige fortolke det - måske burde jeg have lavet en replika af en tidligere kage, men nej jeg kunne jo ikke modstå fristelsen til at lave noget helt andet.... Så det blev en kage uden fondant eller overtræksmarcipan men "bare" smurt op med palmin smørcreme (smager bedre end det lyder). Og så skulle bogstaverne egentlig være det eneste pynt, men efter opfordringer fra min mand, der syntes der manglede noget, så måtte jeg igang med at modellere denne gang også. Og således fik Malthe også en lille bamse på hans kage.
Kagen er med mandelbunde og chokoladebunde og blandet bærmousse og chokoladecreme. Og så selvfølgelig palmin smørcreme og pynt af fondant.

3 kommentarer:

  1. Tak :-) dejligt med lidt feedback, synes også den blev sød men meget "børnekageagtig" uden det helt var meningen, det er ikke altid det billede man har i hovedet stemmer overens med resultatet :-)

    SvarSlet
  2. Og Malthes mor - og ALLE gæster - blev fuldstændig vilde....både med udseende og smag! Du er SÅ dygtig søde Christel.

    SvarSlet